top of page

NLP Coaching

Wat is het?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een zeer geschikt hulpmiddel bij gewenste gedragsverandering en persoonlijke groei, zoals het oplossen van problemen, het toenemen van zelfvertrouwen en het wegnemen van angsten. De grote kracht van NLP is, dat het je visie op je leven veranderd. Zo schep je ruimte voor andere meer effectievere manieren van handelen, waarmee je doelen bereikt en dromen werkelijkheid worden. Op deze manier kan NLP je helpen op een zeer doelgerichte en prettige manier balans, innerlijke rust en harmonie in je leven te brengen. Het is de manier om situaties anders te benaderen dan dat je normaal zou doen. Bij NLP ligt de nadruk op het kritisch bekijken van problemen en deze te zien als kansen en mogelijkheden in plaats van drempels en blokkades. Het is niet noodzakelijk om herhaaldelijk in uw verleden te graven, we kunnen meteen aan de slag om u beter te laten voelen.

Deze techniek richt zich niet op de problemen, maar op de oplossingen!

Enkele voorbeelden waarbij NLP coaching goede hulp kan bieden:

 • HSP
 • Burn-out
 • Depressie
 • Overmatige angst
 • Trauma’s en fobieën
 • PTSS
 • Relatieproblemen
 • Niet assertief zijn
 • Rouwverwerking
 • Matige communicatieve vaardigheden
 • Disbalans tussen werk en privéleven
 • Niet weten hoe je het beste uit het leven kan halen
 • Weinig doorzettingsvermogen

NLP is maatwerk, dus verschilt per persoon wat er precies zal gaan gebeuren, maar over het algemeen genomen en heel kort samengevat is het heel doelgericht communiceren en over zaken nadenken. Zo nodig worden handige en toegankelijke tools ingezet en leert u technieken om een positieve invloed uit te kunnen oefenen op uw eigen groei en potentieel. Over het algemeen ervaren mensen het als ''een goed gesprek'', waarna ze later ervaren dat hun problemen verdwenen zijn. 

Coaching consult

Tijdens een intakegesprek (gratis en geheel vrijblijvend 30 minuten), bespreken we wat u veranderd zou willen zien en hoe ik u daarbij zou kunnen helpen. We werken met duidelijke doelstellingen. Deze doelstellingen worden tijdens het intakegesprek besproken en samen met u bepaald. Tijdens de vervolgafspraken vindt terugkoppeling naar de doelstelling plaats en kunnen deze desgewenst worden bijgesteld. Vaak zijn enkele afspraken voldoende, maar soms zijn er meerdere nodig om het gewenste resultaat te bereiken. NLP werkt direct, waardoor het coaching traject zo kort mogelijk gehouden zal worden.

De duur van een consult is 1 uur en kost € 85,- 

Het is ook mogelijk om NLP cursussen te volgen, verdere informatie hierover op aanvraag.

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

U bent van harte welkom om contact op te nemen om eens langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Op deze manier heeft u de gelegenheid om mijzelf en mijn praktijkruimte te ‘’ervaren’’ en eventuele vragen beantwoord te krijgen. 

Enkele reacties uit het gastenboek...

Angsten beheersten mijn leven! Jij, lieve William, hebt mij een aantal malen behandeld met NLP en het resultaat is verbluffend!! Door deze behandelingen en de handvatten die je mij hebt gegeven, sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven.

M.F.

William is als coach doortastend en weet op een enthousiaste en rustige wijze vraagstukken eenvoudig te maken. Zijn aanpak zorgt ervoor dat er in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk iets verandert. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor de inzichten en veranderingen die dankzij jouw hulp gerealiseerd zijn. Groet.

J.B.

Na een serie NLP-gesprekken met William heb ik weer het gevoel, dat ik genoeg handvatten heb om zelf verder te kunnen. Dankzij goed geplaatste opmerkingen en vragen kon William tot de kern komen en me een spiegel voorhouden. Dat is in het begin niet leuk, maar het bleek nodig om weer in de juiste ‘’ groef ’’ te komen. Bedankt!

S.d.B.

bottom of page