top of page

Welkom.

Mijn naam is William Verdoes en mijn praktijk is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Mijn werk staat in het teken van innerlijke rust en welzijn middels healing, spiritualiteit en bewustwording.

Sinds begin 2000 heb ik diverse opleidingen en cursussen in healing en bewustwording gevolgd, voornamelijk op het gebied van boeddhisme, Sjamanisme, Reiki, Eeuwig Helend Licht en Neuro Linguïstisch Programmeren.

Daarnaast heb ik twee jaar lessen gevolgd bij de Tibetaanse Geshe Sonam Gyaltsen in het boeddhistisch studiecentrum Maitreya in Emst.

Dit heeft mij enorm geïnspireerd en geholpen mijn leven spiritueel te verrijken en een diepe innerlijke vrede te ervaren.

Inmiddels ben ik Reiki Grootmeester en NLP Coach.

De afgelopen jaren ben ik, naast mijn studies, een eigen praktijk gestart waarbij ik mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en/of met het verhelpen van blokkades. Deze blokkades waren veelal ontstaan door negatieve ervaringen met als gevolg een depressie, burn-out of andere ziekteverschijnselen. Uit de feedback die ik kreeg in mijn praktijk, mag ik concluderen dat mijn aanpak en methodieken ervoor zorgen dat mensen zich snel weer goed voelen

De opzet van mijn praktijk is om mensen te helpen om hun eigen innerlijke rust en welzijn te vinden en zich te ontdoen van allerlei zaken die dit mogelijk in de weg staan.

Binnen mijn praktijk bied ik u een ruime keuze behandelingen en cursussen aan, die uw spiritualiteit zal doen groeien en uw welzijn op alle niveaus zal bespoedigen.

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

U bent van harte welkom om contact op te nemen om eens langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Op deze manier heeft u de gelegenheid om mijzelf en mijn praktijkruimte te ‘’ervaren’’ en eventuele vragen beantwoord te krijgen.

bottom of page