top of page

Eeuwig Helend licht level 2

Wat is het?

U wordt verbonden met de Kristallijnen diamant de Merkivah, uw 13de elektronische lichaam, die is samengevoegd met de 12 verankerde elektronische lichamen, ook wel je Chariot of Fire (voertuig van licht) genoemd. De Merkivah heeft de vorm van een ruit en het middelpunt van deze ruit ligt ter hoogte van uw hart. Het verkeren onder de invloeden van een zielenafstemming, roept ook gevoelens op om te willen weten wat er in vorige levens aan de orde is geweest.

Een afstemming op het Galactische niveau is ook een afstemming op de groepsziel.

De 5 zaadkristallen worden in het lichaam geplaatst: één in het hart, in elke handpalm één en op elke voetzool één. Het Eeuwig Helend Licht wordt voor u aangeroepen en verankerd in uw wezen.

Wat leert u?

Tijdens deze cursus komen naast de inwijdingen, ook alle praktische zaken aan de orde en ontvang u de benodigde toelichting om met het 2e level van het Eeuwig Helend Licht aan de slag te kunnen.

Voor wie?

Voor mensen die het Eeuwig Helend Licht level 1 hebben ontvangen, kan toestemming gevraagd worden aan de meesters.

Het mogen ontvangen en gebruiken van deze energie eist de goedkeur van de meesters, die de inwijdingen verzorgen en een zekere verantwoording en inzet verwachten. Ook bij het 2e level van het Eeuwig Helend Licht is het belangrijk, dat u elke dag tijd voor uzelf vrij maakt om u te verbinden met uw bronnen, uzelf te helen met het Eeuwig Helend Licht en te mediteren.

Dit mag zeker in het begin geen dag worden overgeslagen, want de bedoeling is, dat u een voortdurende verbinding houd met uw bronnen en met uzelf. Tijdens de cursus wordt precies uitgelegd hoe dit te doen. U zal voor uw dagelijkse afstemming ongeveer drie kwartier nodig hebben. 

Denk goed na en slaap er een nachtje over of mediteer erop, of u dit wel kan en wil. Zegt u ja dan gaat u een diepere verbinding aan met de hoogste orde en is er geen weg meer terug. Wetende dat u de juiste beslissing zal nemen, wacht ik rustig af…

Duur 3 x 1 uur

Kosten € 333,-

bottom of page