top of page

Eeuwig Helend Licht

Eeuwig Helend Licht is een geschenk van de Licht Meesters en Aartsengelen voor de mensheid. Eeuwig Helend Licht is tot op dit moment de krachtigste helende energie waar wij als mensen mee mogen werken en ook alleen voor diegene die zover gekomen zijn in hun ontwikkeling dat ze deze kunnen hanteren. Inwijdingen worden doorgaans als erg heftig ervaren en variëren van prachtige spirituele visioenen, diepe ontroering, en een gevoel van ‘’thuis komen’’. Eeuwig Helend Licht belichaamt de “nieuwe spiritualiteit” gekenmerkt door volledige integratie in het dagelijks leven waardoor u weer kan gaan genieten van sociale contacten en materiële voorspoed doordat deze de plaats in zullen nemen van lijden, afzondering, ascese, onnodige ontberingen en soberheid. Daarnaast zal het uw leven op fysiek, emotioneel, spiritueel en materieel niveau verrijken en het ascentieproces vele malen doen versnellen! Voor meer tekst en uitleg hierover verwijs ik u graag naar het boeken:

Het Licht Zal Je Bevrijden, De universele wetten voor spirituele groei van Norma J. Milanovich & Shirley D. MacCune

ISBN 10: 9075636288 of ISBN 13: 9789075636284

&

KRYON De reis terug naar huis van Lee Carroll. ISBN 9027476217

Eeuwig Helend Licht level 1

Wat is het?

U wordt verbonden met de Bron van alle bronnen.

U wordt verbonden met uw hogere zelf, uw gidsen, de meesters en de engelen.

U wordt verbonden met de 12 kwartskristallen en de 12 chakra’s in het lichaam.

U wordt toegevoegd aan het team van uw meester of aartsengel.

(u wordt hiervoor uitgenodigd)

U wordt verbonden met de 12 tekens van de dierenriem, die stuk voor stuk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde aardse/kosmische dynamiek, die zullen worden geïntegreerd.

Door deze afstemming zal er een alchemistische verandering plaatsvinden in uw lichaam.

Wat leert u?

Tijdens deze cursus komen naast de inwijdingen ook alle praktische zaken aan de orde en ontvangt u de benodigde toelichting om met het Eeuwig Helend Licht aan de slag te kunnen.

Voor wie?

Voor mensen die minimaal naast Usui Reiki 3A ook de Tera Mai Seichem 3A afgerond hebben, kan er toestemming gevraagd worden aan de meesters. Daarnaast is het zo, dat ook andere wegen leiden naar de benodigde ontwikkeling om het Eeuwig Helend Licht te kunnen dragen.

Het mogen ontvangen en gebruiken van deze energie eist de goedkeur van de meesters, die de inwijdingen verzorgen en een zekere verantwoording en inzet verwachten. Bij het Eeuwig Helend Licht is het belangrijk, dat u elke dag tijd voor uzelf vrij maakt om u te verbinden met uw bronnen, uzelf te helen met het Eeuwig Helend Licht en te mediteren. Dit mag zeker in het begin geen dag worden overgeslagen, want de bedoeling is dat u een voortdurende verbinding houd met uw bronnen en met jezelf. Tijdens de cursus wordt precies uitgelegd hoe dit te doen.

U zal voor uw dagelijkse afstemming ongeveer een half uur nodig hebben.

Denk goed na en slaap er een nachtje over of mediteer erop of u dit wel kan en wil. Zegt u ja, dan gaat u een verbinding aan met de hoogste orde en is er geen weg meer terug. Wetende dat u de juiste beslissing zal nemen, wacht ik rustig af…

Duur 3 x 1 uur

Kosten € 333,- 

bottom of page