top of page

Eeuwig Helend licht level 3A Aspirant Master

Wat is het?

U wordt ingelijfd bij het healing team van Sananda!

U wordt verbonden met de oeroude drakenenergieën.

Als Eeuwig Helend Licht meester zal u werken met de kosmische drakenenergieën, wat tevens een grote verantwoording is voor de meester. De drakenenergieën zijn energieën met een zeer hoge kosmische trilling en hebben een eigen bewustzijn. Meerdere drakenenergieën dan in de cursus besproken, zullen later naar u toekomen, zodra u de energie kan hanteren.

Wat leert u?

Tijdens deze cursus komen naast de inwijdingen, ook alle praktische zaken aan de orde en ontvangt u de benodigde toelichting om met het 3A level van het Eeuwig Helend Licht aan de slag te kunnen.

Voor wie?

Voor mensen die het Eeuwig Helend Licht level 2 hebben ontvangen, kan toestemming gevraagd worden aan de meesters.

Het mogen ontvangen en gebruiken van deze energie eist de goedkeur van de meesters die de inwijdingen verzorgen en een zekere verantwoording en inzet verwachten. Ook bij het 3e level van het Eeuwig Helend Licht is het belangrijk, dat u elke dag tijd voor jezelf vrij maakt om u te verbinden met uw bronnen, uzelf te helen met het Eeuwig Helend Licht en te mediteren. Dit mag zeker in het begin geen dag worden overgeslagen, want de bedoeling is dat u een voortdurende verbinding houd met uw bronnen en met uzelf. Tijdens de cursus wordt precies uitgelegd hoe dit te doen. U zal voor uw dagelijkse afstemming ongeveer een uur nodig hebben.

Denk goed na en slaap er een nachtje over of mediteer erop of u dit wel kan en wil.

Zegt u ja dan gaat u een diepere en krachtige verbinding aan met de hoogste orde en is er geen weg meer terug. Wetende dat u de juiste beslissing zal nemen, wacht ik rustig af…

Duur 1 dag

Kosten € 333,-

bottom of page