top of page

Reiki cursussen

In mijn praktijk geef ik verschillende cursussen

Deze worden een-op-een gegeven, zodat er altijd voldoende tijd en persoonlijke aandacht is. De cursussen zijn inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Aan het begin van de cursus ontvangt u een map met de benodigde informatie en na afloop een certificaat.

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

U bent van harte welkom om contact op te nemen om eens langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Op deze manier heeft u de gelegenheid om mijzelf en mijn praktijkruimte te ‘’ervaren’’ en eventuele vragen beantwoord te krijgen. 

Enkele reacties uit het gastenboek...

Vanaf het eerste moment dat je hier binnenkomt voel je je welkom. Bij William volg je een cursus in kleine groepjes, waardoor je werkelijk persoonlijke begeleiding krijgt. Dat werkt erg prettig en nodigt uit om terug te komen voor een volgende cursus. Dankzij de ondersteuning van zijn vriendelijke vrouw, een fantastisch adres waar het volgen van een cursus zo vertrouwd en relaxed aanvoelt, dat het bijna voelt als thuiskomen. Een echte aanrader. Ik hoop hier nog vele cursussen te mogen doen!

D.B.

Geprikkeld door het enthousiasme van mijn vriendin Helga, heb ik gisteren deelgenomen aan een avond Reiki Cirkel. Wat een fijne avond heb ik mogen ontvangen. Ik voelde me heel welkom en de sfeer was overweldigend. Mijn grote Dank!

R.v.d.K.

Ik heb een paar weken geleden mijn Reiki master aspirant opleiding gedaan bij William en vond dit een heel bijzondere ervaring. Inmiddels heb ik mij opgegeven voor een cursus Quan-Ki en de lichtbrug. William nogmaals bedankt!

E.L.

bottom of page