top of page

EHL behandelingen

Wat is het?

Eeuwig Helend Licht (EHL) is het doorgeven van krachtige helende energieën middels channeling. Tijdens de behandelingen past de energie zich aan de ontvanger aan, wat het voor iedereen mogelijk maakt om met deze energie behandeld te worden. Behandelingen worden doorgaans als erg prettig ervaren en variëren van; het verdwijnen van emotionele en fysieke klachten tot prachtige spirituele visioenen, diepe ontroering en een gevoel van ‘’thuis komen’’.

EHL belichaamt de “nieuwe spiritualiteit”, deze is gekenmerkt door volledige integratie in het dagelijks leven. U kunt weer gaan genieten van sociale contacten en materiële voorspoed, doordat deze de plaats in zullen nemen van lijden, afzondering, onnodige ontberingen en somberheid. Daarnaast zal het uw leven op fysiek, emotioneel, spiritueel en materieel niveau verrijken.

EHL consult

Tijdens een intakegesprek (gratis en geheel vrijblijvend 30 minuten), bespreken wij uw klachten en hoe EHL daarbij zou kunnen helpen.

U ligt tijdens de behandeling volledig aangekleed op een behandeltafel. Middels channeling geef ik de energie aan u door.

De duur van een consult is 1 uur en kost € 85,-

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

U bent van harte welkom om contact op te nemen om eens langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Op deze manier heeft u de gelegenheid om mijzelf en mijn praktijkruimte te ‘’ervaren’’ en eventuele vragen beantwoord te krijgen.

Enkele reacties uit het gastenboek...

Lieve William, Het Eeuwig Helend Licht heeft mij veel inzicht en innerlijke rust gebracht en dat was nou net wat ik graag wilde. Dankjewel!!

A.V.

Ik heb een keer samen met jou Danny hier thuis behandeld met het Eeuwig Helend Licht en toen heb ik iets heel bijzonders mee mogen maken en zien. We stonden beiden aan een kant van de tafel en ik stond gewoon te wankelen zo krachtig was het... ik heb toen een hele mooie boodschap gekregen van Meester Sananda...Het was fantastisch om te mogen ervaren en het zet heel veel in beweging.Ik wil het nog steeds gaan doen.

C.S.

Ik ben als militair uitgezonden geweest en heb daar P.T.S.S. aan over gehouden. William jij hebt mij tot nu toe beter kunnen helpen dan de reguliere geneeskunde. Jij bent als NLP coach en EHL behandelaar in staat gebleken mijn klachten beter te behandelen en tot een minimum te beperken. Bedankt!

D.L.

bottom of page