top of page

Gastenboek

De cursus Reiki met William vond ik erg leuk, interessant. Wat ik zeer waardeerde is dat William extra informatie gaf. Waar ik in mijn privé leven zowel zakelijk wat aan heb.

R.R.

Binnenkort heb ik mijn eerste cliënt voor een Reiki behandeling en mogelijk ook aansluitend een traject ivm slapeloosheid.

Het stroomt... hier gaat het gebeuren William.

Het is goed dat mijn weg zo is gelopen.

Alles geleerd van de Master !

Dankbaar voor alles !

B.R.

ik heb Reiki 1 en de Quan-ki gedaan en ik heb er veel van geleerd en ik denk dat ik er altijd wat aan heb :-) T.B.

Ik vind het altijd erg relaxed. Ik heb de Reiki 1 gedaan en de Quan-ki. Ik ga morgen de Reiki 2 doen en ik heb er erg veel zin. Ik ben er erg dankbaar voor! Het werkt echt! N.B.

William, door jouw Reiki behandelingen heb ik voor het eerst in mijn leven echte rust ervaren.

Bovendien slaap ik beter en voel ik mij emotioneel vele malen sterker.

Binnenkort moet ik weer een operatie ondergaan maar met de hulp van de Reiki behandelingen zie ik het positief tegemoet.

Hartelijke groet

T.v/d.W.

Angsten beheersten mijn leven! Jij, lieve William, hebt mij een aantal malen behandeld met NLP en het resultaat is verbluffend!! Door deze behandelingen en de handvatten die je mij hebt gegeven, sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven.

M.F.

Wat een prachtige en liefdevolle techniek is Reiki! Jij zegt dat iedereen het kan leren, dus wil ik binnenkort cursussen bij je gaan volgen, want ik wil het zelf ook leren.

Q.B.

Na een serie NLP-gesprekken met William heb ik weer het gevoel, dat ik genoeg handvatten heb om zelf verder te kunnen. Dankzij goed geplaatste opmerkingen en vragen kon William tot de kern komen en me een spiegel voorhouden. Dat is in het begin niet leuk, maar het bleek nodig om weer in de juiste ‘’ groef ’’ te komen. Bedankt!

S.d.B.

Vanaf het eerste moment dat je hier binnenkomt voel je je welkom. Bij William volg je een cursus in kleine groepjes, waardoor je werkelijk persoonlijke begeleiding krijgt. Dat werkt erg prettig en nodigt uit om terug te komen voor een volgende cursus. Dankzij de ondersteuning van zijn vriendelijke vrouw, een fantastisch adres waar het volgen van een cursus zo vertrouwd en relaxed aanvoelt, dat het bijna voelt als thuiskomen. Een echte aanrader. Ik hoop hier nog vele cursussen te mogen doen!

D.B.

Lieve William, Het Eeuwig Helend Licht heeft mij veel inzicht en innerlijke rust gebracht en dat was nou net wat ik graag wilde. Dankjewel!!

A.V.

Ik heb een keer samen met jou Danny hier thuis behandeld met het Eeuwig Helend Licht en toen heb ik iets heel bijzonders mee mogen maken en zien. We stonden beiden aan een kant van de tafel en ik stond gewoon te wankelen zo krachtig was het... ik heb toen een hele mooie boodschap gekregen van Meester Sananda...Het was fantastisch om te mogen ervaren en het zet heel veel in beweging.Ik wil het nog steeds gaan doen.

C.S.

Geprikkeld door het enthousiasme van mijn vriendin Helga, heb ik gisteren deelgenomen aan een avond Reiki Cirkel. Wat een fijne avond heb ik mogen ontvangen. Ik voelde me heel welkom en de sfeer was overweldigend. Mijn grote Dank!

R.v.d.K.

Beste William, ik heb het genoegen gehad om bij jou de Aspirant Master Kundalini cursus te mogen volgen. Het was voor mij een bijzondere en leerzame dag. Ik wil jou bedanken voor alles. Warme groet.

J.B.

Ik ben als militair uitgezonden geweest en heb daar P.T.S.S. aan over gehouden. William jij hebt mij tot nu toe beter kunnen helpen dan de reguliere geneeskunde. Jij bent als NLP coach en EHL behandelaar in staat gebleken mijn klachten beter te behandelen en tot een minimum te beperken. Bedankt!

D.L.

Ik heb NLP mogen krijgen en het is een hele fijne ervaring geweest. Dankzij een prima coaching en handvatten die ik heb meegekregen gaat het super en ben ik spiritueel weer op het juiste pad gekomen.

M.V.

William is als coach doortastend en weet op een enthousiaste en rustige wijze vraagstukken eenvoudig te maken. Zijn aanpak zorgt ervoor dat er in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk iets verandert. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor de inzichten en veranderingen die dankzij jouw hulp gerealiseerd zijn. Groet.

J.B.

De medische wetenschap kon niets meer voor me doen. William heeft mij behandeld met Reiki en NLP en ik ben cursussen gaan volgen bij hem. Nu ben ik o.a. Aspirant Master Usui en Kundalini Reiki. Ik heb mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid weer teruggekregen. Dank je wel lieve William!!!!!

E.F.

Ik heb een paar weken geleden mijn Reiki master aspirant opleiding gedaan bij William en vond dit een heel bijzondere ervaring. Inmiddels heb ik mij opgegeven voor een cursus Quan-Ki en de lichtbrug. William nogmaals bedankt!

E.L.

Door een paar Reiki behandelingen heeft mijn kleinzoon rust gevonden waardoor hij weer kan slapen. bedankt.

J.G.

Een leuk nieuw concept in Berkel gediplomeerd en vol in zijn passie voor Reiki gesteund door een lieve echtgenote moet dit toch een succes gaan worden.

C.W.

U kunt hier uw reactie indienen

Uw naam en andere persoonlijke gegevens zullen niet worden vermeld om uw anonimiteit te waarborgen.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page