top of page

Reiki Technieken

Wat is het?

Chujiro Hayashi’s Reiki technieken, hier in het westen ook wel de Japanse Reiki technieken genoemd, zijn een twintigtal technieken die volgens zeggen door Chujiro Hayashi en Mikao Usui zelf zijn gebruikt ten tijde van hun leven. Reiki, zoals hier in het westen de cursussen worden gegeven, verschild nogal van de wijze waarop Reiki vroeger in Japan werd beoefend. Dit blijkt uit verschillende contacten en vertalingen van bijvoorbeeld het handboek van Mikao Usui, en de geschriften van Hayashi. De cursus Japanse Reiki Technieken, geven een beeld van de spirituele dimensie van het oorspronkelijke Reiki, zoals het in Japan werd beoefend.

In het oude Japan lag de nadruk veel meer op een dagelijkse beoefening van de Reiki beginselen, meditatie en behandelingen. Reiki was dan ook veel meer een pad die gevolgd kon worden met als einddoel spirituele verlichting.

Wat leert u?

De cursus waarin u deze twintigtal technieken zult leren, is een hele leuke cursus in een open informele sfeer waarin uw kennis over Reiki en uw mogelijkheden uzelf en anderen ermee te kunnen helpen zeker zult vergroten.

Voor wie?

Voor deelname aan deze cursus is minimaal Usui Reiki 2 vereist.

Duur 1 dag

Kosten € 185,- 

bottom of page